Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vlivem mikrospánku narazil do stromu

VSETÍNSKO: Nehoda si vyžádala lehké zranění, tak jako střet auta s cyklistkou ve Valašském Meziříčí. 

Včera řešili policisté dvě dopravní nehody s lehkým zraněním. Poblíž Lešné narazil do stromu řidič ve vozidle KIA a ve Valašském Meziříčí se střetlo nákladní vozidlo s cyklistkou.
 
O půl šesté večer se stala ve Valašském Meziříčí nehoda mezi vozidlem Peugeot Boxer a cyklistkou. Šestadvacetiletý řidič v uvedeném vozidle přehlédl při vjíždění na hlavní komunikaci cyklistku, které nedal přednost. Sedmašedesátiletá žena po střetu upadla z kola na vozovku a způsobila si lehké zranění. Dechové zkoušky u obou účastníků byly negativní. Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý řidič peugeotu.
 
O čtyři a půl hodiny později vyjížděli dopravní policisté k havárii vozidla poblíž Lešné. Jedenatřicetiletý řidič z Hranic na Moravě ve voze Kia Shuma, přejel vlivem mikrospánku do protisměru a následně narazil do stromu. Při havárii si způsobil lehké zranění, se kterým byl převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu. Policisté vyřešili řidičův přestupek uložením blokové pokuty.

 

25. května 2011, por. Mgr. Lenka Javorková

Havárie v katastru LešnéHavárie v katastru Lešné

vytisknout  e-mailem