Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupačky do prodejen

LOUNY - Po pachateli-ích policie pátrá. 

V minulých dnech vyjížděli policisté k vloupačkám do prodejen jak v Lounech, tak i v Žatci. Koncem minulého týdne vnikl násilným způsobem do prodejny ovoce, zeleniny a smíšeného zboží v Lounech dosud nevypátraný zloděj. Zajímaly ho zejména cigarety různých značek, které odcizil hned za pokladnou. Svým jednáním tak způsobil škodu za 26 tisíc korun.

Druhý případ vloupání do prodejny se odehrál z pátku na sobotu v Žatci. Nezjištěný poberta si vyhlédl prodejnu optiky a kromě vystaveného zboží odcizil ze stolu počítač s dotykovou obrazovkou. Zde byla škoda odhadnuta na cca 100 tisíc korun. V obou případech zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a po pachateli-ích pátrají.   

Hliníkový žebřík přilákal zloděje

Na pozemek jednoho rodinného domu v Černochově vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný zloděj. Přestřihal drátěné oplocení a následně odcizil hliníkový žebřík, který byl opřený o dům. Dále si z pozemku přisvojil i čtyřkolový vozík. Škoda, kterou způsobil, činí cca 4 tisíce korun. Poberta se tímto jednáním dopustil hned dvou trestných činů: krádeže a porušování domovní svobody. Pátrají po něm policisté.

Krádež oktávky

Policisté pátrají po odcizeném vozidle zn. Škoda Octavia, které dosud nezjištěný pachatel odcizil o víkendu poblíž lesního porostu v obci Deštnice na Žatecku. Vůz zmizel během necelých dvou hodin, kdy se šel majitel projít do lesa. Způsobená škoda přesahuje 80 tisíc korun.

Požár zahradní chatky

V neděli odpoledne vyjížděli policisté do zahradní kolonie U Oharky v Žatci, kde došlo k požáru rekreační chatky. Požár likvidovali žatečtí hasiči, jejichž vyšetřovatel uvedl jako předběžnou příčinu technickou závadu na komínu. Škoda nebyla dosud vyčíslena. Ke zranění osob naštěstí nedošlo.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 8. prosince 2015

 

 

vytisknout  e-mailem