Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do auta, byl zadržen

LOUNY - Obviněn z pokusu krádeže; Napadal přítelkyni... 

Obviněn z pokusu krádeže

Přímo při činu zadrželi policisté 21letého mladíka z Podbořanska, který se v sobotu ráno, v podbořanské ulici Antonína Dvořáka, pokusil vloupat do osobního vozidla zn. Škoda Fabia. Rozbil okno pravých zadních dveří, vnikl dovnitř a poté, co vozidlo prohledal, vytrhnul z palubní desky autorádio zn. Blaupunkt v hodnotě tří tisíc korun. Přímo při činu jej však zadrželi policisté. Ještě téhož dne policejní komisař mladíka obvinil pro pokus trestného činu krádeže. Po provedených úkonech byl propuštěn na svobodu.    

Napadal přítelkyni

Pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody, vyhrožování, poškozování cizí věci a vydírání stíhá policejní komisař 29letého muže ze Žatecka. Obviněný v minulých dnech fyzicky napadal a psychicky týral svou, o sedm let starší, přítelkyni. Bránil jí v odchodu z místa pobytu, ohrožoval jí sekyrou a vyhrožoval usmrcením. Policisté uvedeného násilníka zadrželi, umístili do policejní cely a podali podnět k návrhu na uvalení vazby. Tento návrh soudce akceptoval a v této chvíli se již obviněný nachází ve vazební věznici. Ke zranění poškozené naštěstí nedošlo.

Krádež selat   

Policisté šetří krádež osmi kusů selat, ke které došlo koncem minulého týdne v zemědělském objektu jedné obce u Loun. Zloděj nezjištěným způsobem odstranil visací zámek u chléva a v jeho počínání už mu nic nebránilo. Poškozenému družstvu způsobil svým jednáním škodu přesahující devět tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Požár stodoly ve Slavětíně

V pondělí, po 13. hodině, vyjížděli hasiči a policisté k požáru stodoly u jednoho domu ve Slavětíně. Oheň hasilo několik sborů dobrovolných hasičů včetně místního, dále z Veltěž, Cítolib a Černčic a samozřejmě také Hasičský záchranný sbor Louny. Požár byl loklizován kolem 16, 30 hodin. Na místě ještě setrvali hasiči z tamní obce, aby místo kontrolovali přes noc pro případné obnovení požáru. Škoda byla předběžně vyčíslena na 100 000 Kč, bude však dodatečně upřesněna. Příčina požáru není dosud známa. Je dále v šetření hasičů i policistů.

vytisknout  e-mailem