Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vloupal se do dílny

Víkend plný krádeží 

Vloupal se do dílny
Od pátku do neděle 29.6.2008 dosud neznámý pachatel násilně vnikl do dílny rodinného domu v Trutnově na ulici Na Struze. Zloděj ukradl příklepovou vrtačku značky Parkside, úhlovou brusku a keramické nádoby. Poškozeným byla škoda vyčíslena na částku převyšující sedm tisíc korun. Za trestný čin krádež provedené vloupáním a porušování domovní svobody hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.

Zloděje nalákalo kolo
V sobotu 28.6.2008 v nočních hodinách dosud neznámý pachatel v Trutnově na ulici Novodvorská u jedné z místních restaurací odcizil horské jízdní kolo. Uzamčený bicykl značky Rock Machine lapka ukradl u zábradlí, u kterého byl připevněn lanovým zámkem.  Poškozeným byla škoda vyčíslena na částku necelých 23 tisíc korun. Za trestný čin krádež hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.

Zahradní domek neodolal lapkovi
Ze soboty na neděli 29.6.2008 v nočních hodinách násilně vnikl dosud neznámý pachatel do zahradního domku v obci Bernartice. Objekt prohledal a ukradl motorovou sekačku s pojezdem značky Hecht, žluté barvy, dvouplotýnkový vařič včetně 10 kg láhve s propan butanem a litinovou pánev. Poškozeným byla škoda vyčíslena na částku převyšující 13 tisíc korun. Za trestný čin krádež provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí až na dva roky.  

vytisknout  e-mailem