Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupal se do prodejny

HAVLÍČKOBRODSKO - Policejní hlídkou byl zadržen přímo v objektu 

Krátce před půlnocí ve středu 14.4. se neznámý pachatel vloupal do prodejny potravin v obci Kraborovice. Krátce poté byl na místě policejní hlídkou zadržen 21letý mladík z Havlíčkobrodska. Ten po odstranění střešní krytiny vnikl do půdních prostor prodejny a odtud dále do prodejních prostor. Zde z regálů odcizil tabákové výrobky a tužkové baterie v hodnotě za více jak 5.500 Kč, zboží si  připravil do tašky k odnesení.
Jmenovaný muž je podezřelý i z dalších krádeží. V únoru letošního roku vnikl na oplocený pozemek domu v Chotěboři a zde ze zaparkovaného osobního vozidla odcizil autorádio s CD přehrávačem a GPS navigaci a z neuzamčené garáže pak digitální fotoaparát. Další autorádio a navigaci odcizil ze dvou vozidel rovněž počátkem února letošního roku v Chotěboři. Poškozeným majitelům způsobil škodu za více jak 20.000 Kč.
Několikrát soudně trestaný mladík byl naposledy odsouzen v březnu letošního roku rozsudkem Okresního soudu v Havlíčkově Brodě k nepodmíněnému trestu odnětí svobody na osm měsíců. Na základě příkazu k dodání do výkonu trestu vydaného shora jmenovaným soudem,  byl ve čtvrtek v odpoledních hodinách eskortován do věznice v Hradci Králové
 

vytisknout  e-mailem