Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do střelnice

LOUNY - Škoda přesahuje třináct tisíc korun... 

Do areálu myslivecké střelnice ve Vrbce u Postoloprt zavítal začátkem května tamní mladík s nekalým úmyslem. Násilným způsobem vnikl do zdejších dvou srubů, ze kterých odcizil nafová kamna, smaltovanou konvici a další plechové nádobí, dvouplotýnkový vařič, propanbutanové lahve, alkoholické nápoje a jiné věci. Poškozenému mysliveckému sdružení tím způsobil škodu za celkem 13 245 Kč. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování sdělil 20letému mladíkovi obvinění z trestného činu krádeže, stíhá jej na svobodě. Společně s uvedeným aktérem se tohoto skutku dopustili ještě další dva nezletilci, kteří však nejsou trestně odpovědní.

Krádež v neobývaném domě

V minulých dnech zavítal na částečně oplocený pozemek jednoho neobývaného rodinného domu v Chotěbudicích na Podbořansku dosud nezjištěný pachatel. Násilným způsobem vnikl do domu, odkud odcizil bourací kladivo, vrtačku, el. pilu, prodlužovací kabely a další věci. Svým počínáním tak způsobil poškozenému majiteli domu škodu za celkem 16 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Z vozidla zmizelo autorádio

Vloupání do osobního vozidla zn. VW Golf šetří lounští policisté. K události došlo v minulých dnech na parkovišti u bývalé "Pragovky" v lounské Husově ulici. Po rozbití bočního okna u řidiče odcizil dosud nezjištěný pachatel autorádio a dva reproduktory. Způsobenou škodu odhadl poškozený na 2 500 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Další zprávy vyjdou až v úterý 12. června 2012.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 8. června 2012

vytisknout  e-mailem