Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupal se pro kabely

Do stavební buňky v Nových Dvorech v blízkosti bývalého cukrovaru se někdo vloupal. 

     Zatím neznámý pachatel na 19. 6. 2011 vypáčil mříž, rozbil sklo okna buňky, ze které pak odcizil padesát metrů čtyřžilového prodlužovacího kabelu a jeden kabel ke svářečce. Celková škoda se odhaduje na 7 000,- Kč.

Další zprávy:

Bazén je bez údržby
     Na parcele s rekreační chatou v Pivnisku na Uhlířskojanovicku kradl neznámý zloděj. V noci na 19. 6. 2011 někdo vniknul neoprávněně na cizí pozemek a ukradl zde filtrační zařízení, vysavač s tyčovou násadou a další bazénové náčiní. Škoda dosahuje částky 6 500,- Kč.

Clio je bez muziky
     Do zaparkovaného Renaultu Clio ve Zruči nad Sázavou v ulici Nádražní se v době od 6. 6. 2011 do 18. 6. 2011 někdo vloupal. Pachatel poškodil zámek dveří u řidiče, vniknul do auta, ze kterého odcizil autorádio v hodnotě 1 000,- Kč. Stejnou „cifrou“ byla označena i škoda poškozením auta.

V Čáslavi nemá žádný zloděj „na růžích ustláno“

    Dne 15.6. 2011 byla v 10.30 hodin na čáslavském policejním oddělení oznámena krádež peněženky s platební kartou v prostorách pošty v Čáslavi. Peněženku poškozený zapomněl na jedné z přepážek. Policejní hlídka ihned vyjela na místo, kde se snažila získat co možná nejvíce informací od všech přítomných osob k neznámému pachateli. Na základě získaného popisu policisté využili svou místní a osobní znalost a natipovali dvě osoby (žena-muž, 25-35 let), oba s bydlištěm nedaleko Čáslavi, kterým nezbývalo nic jiného, nežli se ke krádeži přiznat. Policisté jim ještě v ten samý den sdělili podezření z trestného činu. Objasnění trvalo policistům z obvodního oddělení Čáslav pouhé 3 hodiny. Zkrátka „příležitost dělá zloděje“, nalezenou peněženku oba neodevzdali, jak by měli, použili ji pro svoji potřebu a za to je stihne příslušný trest.
 

 

nprap. Daniel Votroubek

20. 6. 2011

vytisknout  e-mailem