Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do aut se jim stalo osudným

KLADENSKO – Dva muži při násilném vniknutí do vozidel byli úplnými nováčky. 

Policisté z obvodního oddělení ve Slaném v současné době prošetřují případ trestného činu vloupání do dvou vozidel ve Slaném, při kterém byl zadržen jeden pachatel, který byl umístěn do policejní cely.  Následně se na policejní služebnu místního obvodního oddělení dostavil i druhý z pachatelů, který se sám ke svému skutku dobrovolně doznal..

V nočních hodinách ve středu 2. srpna 2017 krátce před dvacátou třetí hodinou  byl na parkovišti ve Slaném v ulici Vikova zadržen hlídkou městských strážníků jednadvacetiletý mladík i s lupem.  Jeho komplic z místa činu utekl. Hlídka městských strážníků tuto povedou dvojici  při protiprávním jednání zaznamenala na kamerovém systému. Na místo činu byla přivolána i policejní hlídka, která následným šetřením zjistila, že do dvou zaparkovaných vozidel se za užití násilí vloupali dva pachatelé, kteří  poškozením vozidel a odcizením autorádia způsobili škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku necelých 6 000,-Kč.  Pachatelé při vniknutí do vozidel značek Škoda Fabia a Fiat Ducato poškodili vždy okénko u dveří. Z vozidla Fiat Ducato se jim podařilo odcizit autorádio.

Tito dva mladí pachatelé nebyli v minulosti nikdy trestáni a tohoto protiprávního jednání  se dopustili poprvé. Za tento skutek jim nyní  hrozí  maximální trest odnětí svobody ve výši dva roky.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

4. srpna 2017

vytisknout  e-mailem