Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vloupání do benzínových čerpadel

Kradl cigarety a alkohol 

Od 13. března šetří služba kriminální policie a vyšetřování dva případy vloupání do benzínových čerpacích stanic v Luži a v Proseči. Skutečští policisté a Služba kriminální policie a vyšetřování provedeným pátráním zjistili pravděpodobného pachatele těchto trestných činů. Podezřelým je 25letý mladík ze Svitav, který se dopustil trestné činnosti na Chrudimsku i na Svitavsku. Policejní komisař mu dne 13. 3. 2009 sdělil obvinění se spáchání pokračujícího trestného činu krádeže, pokračujícího trestného činu poškozování cizí věci, pokračujícího trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a pokračujícího trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
Krádeže vloupáním do benzínové čerpací stanice v Proseči se měl dopustit z 12. na 13. března 2009. Rozbil vchodové dveře do prodejny čerpací stanice a ze stojanů odcizil sady žárovek pro automobily, alkoholické nápoje a dobíjecí telefonní kupóny. Způsobená škoda činí 9.500 Kč.
Do benzínové čerpací stanice v Luži se vloupal dne 13.3.2009 v nočních hodinách. Opět rozbil hlavní vchodové dveře a z prodejních prostor odcizil cigarety různých značek a alkohol. Zde po sobě zanechal škodu ve výši 19.600 Kč.
nprap. Věra Hamáčková
16.3.2009

vytisknout  e-mailem