Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do bytu

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloději se vloupali do bytu na ubytovně. 

Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do bytu. Dva pachatelé (18,23) jsou podezřelí z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody, kdy se v pozdních nočních hodinách vloupal do bytu v místní ubytovně, ze kterého následně odcizili elektroniku, dva mobilní telefony, doklady a peníze. Tímto jednáním majiteli způsobili škodu kolem 11 tisíc korun.

I když byl potrestán, tak si nedá pokoj!
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeží v obchodech, kdy podezřelý 41letý muž v obchodním centru a hypermarketu odcizil drogerii a baterie v hodnotě kolem 1 600 korun. Za uvedené jednání byl v minulosti již nepodmíněně odsouzen na jeden rok trestu odnětí svobody.

Krádež elektrosoučástí rozvodny
Dosud neznámí pachatelé v průběhu zhruba jednoho měsíce vnikli do rozvodné místnosti v kolejovém obvodě v centru města, ze které následně po demontáži odcizili elektroinstalaci s pěti rozvodných skříní. Svým jednáním způsobili škodu kolem 150 tisíc korun.

Krádež jízdního kola
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci ve Všebořicích v ulici Kosmova vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil pánské horské kolo zn. Hod Rock. Majiteli tak vznikla škoda kolem 10 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 12.10.2011

vytisknout  e-mailem