Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vloupání do bytů v panelovém domě

Za informace předem děkujeme 

V průběhu pondělního dne 11. května 2009 došlo v Trutnově ke dvěma případům násilného vniknutí do bytů v panelovém domě. 
Dosud neznámý pachatel násilím vnikl do dvou bytů panelového domu v centru Trutnova na Pomněnkové ulici. Zloděj či zloději se v domácnostech zaměřili na finanční hotovost a šperky. Majitelé domácností vyčíslili škodu na necelých 187 tisíc korun.
Muži zákona ve věci násilného vniknutí do obydlí zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže provedené vloupáním, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci. Za uvedené trestné činy hrozí nenechavcům trest odnětí svobody až na tři roky.
 
Policie České republiky žádá všechny občany, kteří by mohli k uvedeným případům či pohybu podezřelých osob v panelovém domě v Trutnově uvést jakoukoliv informaci, nechť prosím ihned volají bezplatnou telefonní linku 158. Policisté tímto rovněž žádají širokou veřejnost, aby v případě zaznamenání jakéhokoli pohybu neznámých osob v chodbách panelových domů či  podezřelého hluku, který může připomínat páčení, ihned kontaktovali linku 158 či místně příslušné policejní oddělení.
nprap. Udo Ertner


 

vytisknout  e-mailem