Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do chat na Tachovsku

Pachatel způsobil škodu téměř 20 000 korun 

Dne 5. prosince 2009 přijali policisté z Obvodního oddělení Policie České republiky Stříbro oznámení o vloupání do chaty v rekreační oblasti Florián na Tachovsku.
Provedeným šetřením bylo zjištěno, že zatím neznámý pachatel vnikl po předchozím poškození skleněné výplně stěny do první chaty, odkud odcizil plotýnkový vařič a vysavač včetně příslušenství. Navíc v obývacím pokoji poškodil obložení stěny chaty. V tomto případě vznikla majiteli škoda na poškozených věcech přesahující 7 000 korun a škoda na odcizených věcech za více než 4 000 korun.
Dále dosud neznámý pachatel vnikl po rozštípání celodřevěných vchodových dveří do druhého rekreačního objektu v téže chatové oblasti, odkud sice nic neodcizil, škoda způsobená na vchodových dveřích však dosáhla 7 000 korun.
Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže, poškozování cizí věci a porušování domovní svobody. Po pachateli policisté v současné době intenzivně pátrají, stejně jako po odcizených věcech.

vytisknout  e-mailem