Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do chaty

TEPLICE - Vykradená chata; Odcizený tahač.... 

Vloupání do chaty
     Dosud neznámý pachatel se vloupal do rekreační chaty v Dubí Mstišově a odnesl si DVD přehrávač, set top box a vrtačku. Majitel chaty vyčíslil škodu na odcizených věcech na 2 500 korun, na poškození chaty a zařízení způsobil pachatel škodu za 1 500 korun. V případě dopadení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Ukradený náklaďák
     Krádež nákladního vozidla – tahače zn. Scania vyšetřují policisté v Bílině. Neznámý pachatel odcizil zaparkovaný náklaďák v Chotějovicích a poškozené firmě způsobil škodu 860 tisíc korun. Policie ihned po vozidle vyhlásila pátrání, pachatel může být za trestný čin krádeže odsouzen  k dvěma až osmi letům vězení.
 
Odnesl si náušnice
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který využil chvilkové nepozornosti prodavače a odcizil v teplickém hypermarketu z pultu prodejního stánku bižuterie plato s náušnicemi. Škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun, věc je šetřena jako trestný čin krádeže. 
 
Úvěr získal podvodem 
   Policie obvinila z trestného činu podvodu muže, který na teplické pobočce banky uzavřel loňského roku smlouvu o úvěru na částku 200 tisíc korun. V žádosti však uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnavateli a o výši svého příjmu a navíc poskytnutý úvěr řádně nesplácí. Podvodníkovi teď hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

Teplice, 24. února 2010, nprap.Daniel Vítek

vytisknout  e-mailem