Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupání do firmy, skladu i kanceláří

HAVLÍČKOBRODSKO: Pachatele zajímala elektronika, sklářské výrobky i cívky s měděným drátem 

Několik vloupání do různých objektů šetří policisté na Havlíčkobrodsku.

Policisté ve Světlé nad Sázavou přijali oznámení o vloupání do skladu firmy v Josefodole. Do volně přístupného areálu společnosti v uvedené obci vnikl neznámý pachatel v období od konce měsíce března do 2.12.. Z plechového skladu sklářských výrobků odcizil karton lustrových dílů a dále karton obsahující 12 kusů skleniček a dvě skleněné mísy. Poškozené společnosti způsobil škodu ve výši téměř 41.000 Kč.

Během uplynulého víkendu dosud neznámý pachatel vnikl nezajištěným střešním vikýřem do půdních prostor výrobní haly firmy v Nádražní ulici ve Světlé nad Sázavou. Následně poškodil dveře a vnikl do dílny, kde odcizil několik plastových cívek s měděným drátem o hmotnosti nejméně 150 kg. Poškozené firmě způsobil škodu ve výši nejméně 31.000 Kč.

V době od 2. do 5.12. neznámý pachatel vnikl nezjištěným způsobem bez užití násilí do kanceláří firmy v ulici Na Výsluní v Havlíčkově Brodě. Zde odcizil čtyři notebooky, brašnu s příslušenstvím k notebooku, laminovací zařízení a dále dva nivelační přístroje včetně kufru a stativu. Poškozená společnost vyčíslila škodu na více jak 80.000 Kč.

por. Bc. Jana Mazourová, komisař
6.12.2011

 

vytisknout  e-mailem