Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do garáže objasněno

TEPLICKO - Garáž vykradl recidivista; Prodávala drogy a další zprávy. 

Vloupání do garáže objasněno

     Policisté dopadli zloděje, který se koncem září vloupal do garáže v Teplicích. Devětatřicetiletý recidivista vnikl po překonání vrat do garáže, ze které odcizil autorádia, zesilovače, reproduktory, čtyři kanystry s naftou a další věci v celkové hodnotě přes 44 tisíc korun. U výslechu se v minulosti šestkrát odsouzený muž k vloupání přiznal, v případě uznání viny mu za přečin krádeže hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Prodávala drogy

     Až deset let by mohla strávit za mřížemi starší žena, která je podezřelá, že v Teplicích prodávala drogy. Podle kriminalistů z teplického TOXI týmu prodávala narkomanům pervitin a to buď u sebe doma, v hernách, nebo na ulici. Když si pro ni kriminalisté přišli, zajistili u ženy tři gramy drogy, včera byla obviněna z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vzhledem k tomu, že byla v posledních třech letech za prodej drog odsouzena a je důvodná obava, že by na svobodě v páchání trestné činnosti pokračovala, zaslal vyšetřovatel státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněné do vazby.

Krádež v Oseku

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který v Oseku vnikl na oplocený pozemek, kde odcizil vibrační pěch v hodnotě téměř šedesát tisíc korun. Pokud se podaří zjistit jeho totožnost, hrozí mu s ohledem na výši způsobené škody až pětileté vězení.

Odcizené kolo

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Dubí ukradl jízdní kolo. Zloděj ho odcizil z chodby domu, poškozený vyčíslil škodu na deset tisíc korun. Lapkovi hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dvouletý trest odnětí svobody.

26. 10. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem