Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do kanceláře pro tisícikorunovou škodu

LOUNY - Odcizení nafty v Malé Černoci, Vloupání do chaty, Vloupání do kanceláře 

Odcizení nafty v Malé Černoci
V době od 22. 2. do 23. 2. 2009 dosud neznámý  pachatel překonal oplocení areálu  zemědělské firmy v obci Malá Černoc. Poté nezjištěným  způsobem rozbil skleněnou výplň okna kanceláře a odtud odcizil dva 25-ti litrové umělohmotné  kanistry plné nafty a  napájecí zdroj do traktoru. Celková škoda byla vyčíslena na 5 450 Kč.

Vloupání do chaty
V době od 6. 2. do 23. 2. 2009 se dosud neznámý pachatel, po vypáčení  dřevěné okenice a následného vypáčení okna, vloupal do  chatky  v obci Záhoří. Zde odcizil dvě stolní el. lampy, el. gril, el. vařič, dalekohled, příbory, masové konzervy, povlak, deku, střešní  okap a jiné věci. Způsobená škoda byla vyčíslena na 7 150 Kč.

Vloupání do kanceláře
Dne 23. 2. 2009 byly podle § 158/3 trestního řádu zahájeny úkony  trestního řízení pro trestný čin "Krádeže" dle § 247/1b trestního zákona, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel tím, že dne 22. 2. 2009 v Lounech, ul. Na Valích vykopl vchodové  dveře kanceláře, vnikl do této a zde odcizil přenosný přehrávač  a finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na 1 000 Kč.

vytisknout  e-mailem