Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do kanceláří

Tábor - Stádlec - Způsobená škoda dosáhla částky 221 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zlodějích, kteří se v nočních hodinách z 22. na 23. března 2011 vloupali do objektu zemědělského družstva v katastru obce Stádlec na Opařansku. Po násilném vstupu prohledali zejména prostory kanceláří, kde odcizili provozní finanční hotovost a počítačovou techniku. Největší škodu však způsobili poničením zařízení budovy.  
Případ ve spolupráci s táborskými kriminalisty šetří policisté místně příslušného Obvodního oddělení Bechyně. Na základě rozsáhlého šetření policisté prověřují poznatek, že se pachatelé mohli vyskytovat v blízkosti areálu družstva již ve večerních hodinách, a to zejména v prostoru příjezdové cesty k rybníku Hospodář severně od obce Stádlec ve směru na Opařany.
Policisté tímto žádají každého, kdo si nejen ve výše uvedeném prostoru v průběhu včerejšího večera a následně i noci mohl v souvislosti s uvedeným případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, zejména pak výskytu cizích osob či vozidla, aby své informace neprodleně předal policistům na lince 974 238 750 či lince 158. Děkujeme.
linka 158.jpglinka 158.jpg
 
 
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
24. března 2011
 
 

vytisknout  e-mailem