Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vloupání do kiosku ve Studenci.

SEMILY - Nezvaný host v kiosku, vloupání do restaurace, dopravní nehoda, krádež malotraktoru. 

Vloupání do kiosku ve Studenci

Do kiosku na fotbalovém hřišti ve Studenci se v době od 5.9.2009 do 6.9.2009 vloupal pachatel, který z objektu odcizil elektroniku a alkoholické a nealkoholické nápoje. Škoda, kterou krádeží způsobil je ve výši kolem 9 500 Kč a škoda, kterou pachatel způsobil na zařízení je ve výši kolem 3 000 Kč. Poškozeným je sportovní klub ve Studenci.

Nezvaný host v restauraci v Poniklé

Časové rozmezí od 30.8.2009 do 4.9.2009 využil pachatel, který se vloupal do restaurace v Poniklé na Jilemnicku. Pachatel v objektu odcizil potraviny a poškodil mříž okna. Škoda, kterou poberta  způsobil 54 letému majiteli z Prahy je ve výši kolem 5 200 Kč. Jako podezřelý z uvedeného jednání je 23 letý mladík z Prahy.

Dopravní nehoda s lehkým zraněním

K dopravní nehodě s lehkým zraněním došlo v Horní Sytové. Řidič osobního vozidla Škoda Fabia projížděl obcí Horní Sytová směrem na Jilemnici a při jízdě se nechoval ohleduplně a ukázněně. Vyjel na pravou krajnici,  kde nejprve nazrazil do směrového sloupku. Následně se vozidlo přetočilo přes střechu a skončilo vpravo mimo komunikaci. Při nehodě došlo k lehkému zranění 72 letého řidiče. U řidiče byla odebrána krev na zjištění alkoholu. Způsobená škoda je ve výši kolem 151 000 Kč. Nehoda zůstává i nadále v šetření.    

Krádež malotraktoru ve Veselé

Malotraktor si v obci Veselá přivlastníl dosud neznámý pachatel. Jedná se o pracovní stroj, červené barvy, jehož hodnota je kolem 80 000 Kč. Poškozeným je 40 letý majitel. K uvedenému došlo v době od 2.9.2009 do 5.9.2009.

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem