Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do myslivny

ÚSTÍ NAD LABEM - Z objektu myslivny zmizelo několik vycpaných trofejí. 

Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 3.-4.1. vloupal do objektu myslivny v obci Homole u Panny, kde následně odcizil trofej muflona s vycpaným krkem, trofej kuního mývalovce, jelení trofej vidlicového desateráka s vycpaným krkem a pět srnčích parůžků. Svým jednáním tak zloděj způsobil škodu kolem 45 tisíc korun.

Na svobodě si dlouho nepobyl
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do bytu, kdy se podezřelý 36letý muž včera krátce po druhé hodině ráno v ulici Hollarova vloupal do přízemního bytu, kde byl ovšem vyrušen a následně krátce na to zadržen policejní hlídkou. V loňském roce byl pro majetkovou trestnou činnost odsouzen na 10 měsíců nepodmíněně. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež horského kola
Dosud neznámý pachatel  v průběhu noci z 2.-3.1. odcizil z mezipatra panelového domu v ulici Rabasova horkého kole Rock Machine, které bylo připoutané bezpečnostním řetězem. Majiteli tak vznikla škoda kolem 11 tisíc korun.

Zlodějka kradla tabák
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodě, kdy si podezřelá 22letá žena v hypermarketu na Klíši uschovala pod bundu a do batohu 20 balení tabáku Rout 66 v hodnotě 5 tisíc korun.. Při této krádeži si ještě s chutí dala sušenku. S odcizeným zbožím následně prošla bez zaplacení přes pokladny, kde byla zadržena ostrahou prodejny. Za uvedené jednání jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 5.1.2012

 

vytisknout  e-mailem