Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do objektů

Pachatel v domě přespal 

     Ve zkráceném přípravném řízení prošetřuje policie případ vloupání do rodinného domu na Sušicku. Ve čtvrtek 13. srpna 2009 muž ve věku 21 let ze Sušicka vnikl do rodinného domu oknem do sklepních prostor a v přízemí domu přespal. Následující den byl na místě zadržen hlídkou policie. Muž převzal sdělení podezření z trestného činu porušování domovní svobody.
    Na Sušicku v noci z 13. na 14. srpna 2009 neznámý pachatel vnikl na oplocený areál koupaliště a z objektu odcizil z pokladny finanční hotovost, přenosný CD přehrávač, svazek klíčů, varnou konvici a různé zboží. Poškozeným vznikla škoda 24 200 Kč.
     V noci ze 14. na 15. srpna 2009 neznámý pachatel na Sušicku odcizil z neoploceného pozemku přívěs za osobní automobil, štípač na dřevo a kalové čerpadlo. Majiteli vznikla škoda 45 200 Kč.
    Na Sušicku v noci z 15. na 16. srpna 2009 neznámý pachatel vnikl na oplocený areál společnosti a ze zaparkovaného nákladního vozidla odčerpal z palivové nádrže 100 litrů a z nádrže kombajnu 150 litrů motorové nafty a odcizil sadu nářadí. Poškozené společnosti vznikla škoda 8 800 Kč.
 

vytisknout  e-mailem