Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do prodejny

ÚNĚŠOVSKO – Muž v prodejně odcizil finanční hotovost, výherní losy a hlavně větší množství cigaret. Při svém útěku před policisty, kteří ho vyrušili, se zbavil odcizeného zboží a v jeho úkrytu ho našel policejní pes Miky. 

Policisté z obvodního oddělní Úněšov přijali dne 18. června letošního roku před půl čtvrtou ranní oznámení od operátorky bezpečnostní služby o napadení objektu prodejny v menší obci nedaleko Úněšova na severním Plzeňsku. Policisté při příjezdu na místo viděli, že u prodejny jsou poškozené vstupní dveře a ze zadní části budovy slyšeli hluk. Zde spatřili muže, který odhodil na zem větší pytel a začal utíkat pryč do přilehlých zahrad. Z důvodu pátrání po možné osobě pachatele byl na místo události přivolán policejní psovod. Služební pes Miky po chvíli avizoval přítomnost podezřelé osoby, která se ukrývala v jedné ze zahrad vedle králíkárny. Policisté na místě podezřelého muže zadrželi a převezli ho na policejní služebnu k provedení dalších úkonů.

Policejní komisař z územního odboru Plzeň – venkov zahájil trestní stíhání 34letého muže jako obviněného ze spáchání přečinu krádeže a podal podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

por. Ing. Eva Červenková
19. června 2024

Odkazy do noveho okna

1 Miky.jpg Miky

1 Miky.jpg Miky 

Detailní náhled

2 Miky2.jpg Miky

2 Miky2.jpg Miky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem