Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do prodejny

Dosud neznámý pachatel se v noci vloupal do prodejny v Kutné Hoře. 

     Pachatel v brzkých ranních hodinách dne 19. 3. 2012 vnikl na oplocený pozemek prodejny v ulici Hrnčířská, kde přerušil řetěz oplocení. Následně poškodil roxorovou mříž a skleněnou výplň okna a vnikl do prostoru kanceláře prodejny. V kanceláři vypáčil skříňku, vše prohledal a nic neodcizil. Celková škoda poškozením vznikla ve výši 18tisíc korun, škoda odcizením nevznikla.

Další zprávy:


Krádež elektromotorů

     V uplynulých dnech v Čáslavi dosud neznámý pachatel odcizil elektromotory za 17tisíc korun. Pachatel překonal oplocení firmy v ulici Plynárenská a vnikl do objektu, kde v místech tzv. odpadiště z volně odložených rámových pil odcizil 2 ks nových elektromotorů o příkonu 5kW a z vedle odložených dvou hydraulických agregátů odcizil 2 ks elektromotorů o příkonu 7kW.Případ šetří policisté z Obvodního oddělení Čáslav.


Maření výkonu úředního rozhodnutí

     Z přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí je podezřelý pětadvacetiletý řidič ze Slavošova. V obci Kateřinky dne 19. 3. 2012 v odpoledních hodinách byl uvedený řidič kontrolován hlídkou policistů ze Zbraslavic při řízení vozidla Renault Laguna. Při následné kontrole řidič nepředložil řidičský průkaz a provedenou lustrací bylo zjištěno, že má uložen trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel pro všechny skupiny. Ještě téhož dne policisté řidiči sdělili ve Zkráceném přípravném řízení podezření z příslušného přečinu.
 

20. 3. 2012

por. Mgr. Vendulka Marečková

vytisknout  e-mailem