Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do prodejny benzinové čerpací stanice

Tábor - Soběslav - Zloděj šel po cigaretách. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zloději, který se době před třetí hodinou ranní dnešního dne vloupal do prodejny benzinové čerpací stanice u hlavního silničního tahu 1/3 na jižním okraji města Soběslav. Po násilném překonání vstupních dveří zde odcizil cigarety různých značek v celkové hodnotě dle prvotního odhadu za téměř 50 000 korun. Na dalších 3 000 korun pak majitele přijde oprava poškozených dveří.
Policisté na tyto případy opakovaně upozorňují. Zloději kradou cigarety v novinových stáncích, obchodech, skladech, restauračních zařízení či jako v tomto případě v prodejnách benzinových čerpacích stanic. Policisté tak prodejcům doporučují zejména přehodnocení zabezpečení či vlastního umístění tohoto zboží v provozovnách. Volně přístupný regál hned u dveří prodejny je pro zloděje snadnou kořistí a ke krádeži vloupáním pak nepotřebuje více než několik málo minut.
Policisté zároveň žádají každého, kdo se před dnešní třetí hodinou ranní pohyboval v blízkosti benzinové čerpací stanice na jižním okraji města Soběslav či projížděl uvedeným místem po hlavním silničním tahu 1/3, to jest po silnici mezi městy Tábor a České Budějovice, a mohl si tak v souvislosti s tímto případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, aby své informace laskavě předal policistům soběslavského obvodního oddělení na lince 974 238 740 či přímo na lince číslo 158. Děkujeme.  cigarety - kartóny.jpg
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
16. února 2011

vytisknout  e-mailem