Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do psího útulku objasněno

TEPLICKO - Krádež má na svědomí bývalý zaměstnanec; Hledáme svědky nehody... 

Vloupání do psího útulku objasněno

     V pondělí večer došlo k vloupání do zvířecího útulku na Teplicku, pachatel si z místa činu odnesl několik desítek tisíc korun, svazky různých klíčů a přívěsků a pokladničky na finanční sbírky. Celkovou škodu oznamovatelka vyčíslila na více jak sedmdesát tisíc korun. Oznámení o vloupání jsme přijali v úterý ráno a hned na začátku prověřování padlo podezření na muže, který v minulosti v útulku pracoval, a to se ukázalo jako opodstatněné.
     Policisté z obvodního oddělení v Proseticích ještě týž den zadrželi v minulosti sedmkrát odsouzeného muže, který se k vloupání přiznal. Zajistili u něj přes polovinu odcizených peněz a také část ukradených věcí. Muži sdělili podezření z přečinu krádeže. Vyšetřován je na svobodě a v případě odsouzení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. 
     Fotografie zajištěných věcí viz.níže.

Nacouval do auta a ujel

     Dne 24. února 2022 v 09:40 hod. v Srbicích na parkovišti u obchodu Mountfield došlo k dopravní nehodě tak, že řidič osobního auta nedával pozor při couvání a naboural zde zaparkované vozidlo Ford Fusion. Poté, aniž by nehodu oznámil, ujel z místa pryč. Od svědků se podařil zjistit poznatek, že nehodu způsobil řidič ve vozidle Škoda Fabia první řady, stříbrné barvy, část registrační značky by měla být 6(2) U ? 4875.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění nehody, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

7. března 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje  

Odkazy do noveho okna

zajištěné věci

zajištěné věci 

Detailní náhled

zajištěné věci

zajištěné věci 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem