Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do rekreačních objektů

KLATOVSKO - Policisté přijali tři oznámení o vloupání do chat a chalup. Pachatelé odnesli různé vybavení i nářadí. 

     Oznámení o vloupání do kůlny u rekreační chaty přijali policisté na obvodním oddělení v Kolinci. U obce Podolí vnikl neznámý pachatel o víkendu do dřevěné kůlny a odcizil elektrickou strunovou sekačku, motorovou pilu a plastovou přepravku s nářadím. Poškozeným vznikla škoda ve výši šest tisíc korun.
     Sušičtí policisté šetří krádež jízdních kol. Do rekreační chalupy vnikl pachatel v obci u Hartmanic v době od 12. dubna do 11. května tohoto roku. Pachatel v objektu vytrhl z okna kovovou mříž, rozbil skleněnou výplň v okně a vnikl do vnitřních prostor, kde odcizil dvě horská jízdní kola. V tomto případě škoda přesahuje padesát tisíc korun.
     Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali oznámení o vloupání do rekreační chaty v obci u Mochtína. O víkendu neznámý pachatel vnikl do rekreační chaty, kde poškodil vchodové dveře i okno a uvnitř vše prohledal. Pachatel odcizil pánské i dámské jízdní kola, dvě dětská jízdní kola, dvě sady talířů, dvacet hrnečků i skleniček, příbory, polévkové mísy, sadu keramických hrnečků a vařič s propanbutanovou lahví. Škoda na zařízení a odcizením věci dosahuje téměř dvacet tisíc korun.
    Policie případy šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
12. 5. 2015

vytisknout  e-mailem