Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do rekreačních objektů

KLATOVSKO - Oznámeno šest případů 

     V obci u Dlouhé Vsi vnikl neznámý pachatel v době od měsíce října loňského roku do pátku 12. dubna letošního roku do rekreační chalupy. Pachatel uvnitř odcizil přijímač digitálního vysílání a z kůlny u domu odcizil motorovou pilu a kosu. Škoda činí 41 500 Kč.
     V době od 31. března do 12. dubna letošního roku v obce Myslív vnikl do chalupy pachatel a odcizil polohovací lehátka, topné těleso a z hospodářského objektu vzal křovinořez a motorový traktůrek. Majitelce vznikla škoda 25 500 Kč.
     Oznámení o vloupání do rekreační chalupy v obci u Měčína přijali policisté z Obvodního oddělení Švihov. Pachatel vnikl v uplynulých třech týdnech do rekreační chalupy a odcizil motorovou sekačku, čtyři hliníková kola na vozidlo, přijímač digitálního vysílání a různé nářadí. Poškozeným vznikla škoda 13 900 Kč.
     V uplynulých deseti dnech vnikl v obci na Horažďovicku pachatel do chalupy a odcizil televizní přijímač, přijímač digitálního vysílání, plynový vařič, rádio a sekyru. Škoda činí 5 200 Kč.
 
     V uplynulých pěti týdnech vnikl v obci u Plánice pachatel do rekreační chaty, kde uvnitř vše prohledal. Majitelé zjistili odcizení travní sekačky, křovinořezu, plastového kanystru s benzinem, jízdního kola, čerpadla a dalších věcí. Celková škoda činí 40 300 Kč.
     Do chaty vnikl v Horažďovicích pachatel v uplynulém týdnu a odcizil láhve s alkoholickými nápoji. Škoda činí 2 000 Kč.
 
 
nprap. Ladmanová Dana
15.4.2013
 

vytisknout  e-mailem