Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do restaurace

TEPLICKO - Zloděje vyrušil alarm; Vnikl do obchodního centra; Hledáme svědky nehody. 

Vloupání do restaurace

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý 28letý recidivista, který se v Teplicích vloupal do restaurace. Po půlnoci vnikl do provozovny, kde ho vyrušilo bezpečnostní zařízení a tak popadl jen desky na písemnosti a dal se na útěk. Přestože si nic cenného neodnesl, poškozením dveří způsobil škodu kolem 35 tisíc korun. Policisté v minulosti 12krát odsouzeného lapku během krátké doby dopadli a sdělili mu podezření z přečinů, za jejichž spáchání ho může soudce poslat až na tři roky zpátky za mříže.

Vnikl do obchodního centra

     Policisté sdělili podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci 36letému recidivistovi, který se měl v polovině března vloupat do obchodního centra v Teplicích. V minulosti osmkrát odsouzený muž je podezřelý, že nad ránem rozbil prosklené vstupní dveře a následně přes mříže jedné z prodejen odcizil sušenou kaši a těstoviny. Na místě činu ho chytil strážný, kterému měl muž vyhrožovat zabitím a následně z budovy odešel. Celková škoda byla vyčíslena na více jak deset tisíc korun, pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu až dvouleté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 8:15 do 17:10 hodin dne 28. března 2019 v Teplicích, ul. Poštovní. Neznámý řidič měl poškodit levou zadní stranu zaparkovaného vozidla Škoda Fabia a z místa ujet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Na místě byly zajištěny stopy laku modré barvy. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

5. dubna 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem