Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do rodinného domu

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj majiteli způsobil škodu přes 300 tisíc korun. 

Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 18.-19.4. vloupal do rodinného domu v Brné. Dosud neznámý pachatel v ulici Na Rybárně vnikl do přízemní rodinného domu, odkud následně odcizil větší množství elektroniky ( notebook, fotoaparáty, náramkové hodinky, videorekordér s vestavěnou kamerou, plazmovou televizi, finanční hotovost, platební karty a doklady). Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 321 tisíc korun.

Krádež dálniční známky
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Skřivánku v ulici Ondříčkova po rozbití okna vnikl do zaparkovaného vozidla Grand Cherokee, ze kterého následně odcizil dálniční známku. Majiteli tak způsobil škodu kolem 14 tisíc korun.

Vandal poškrábal majiteli vozidlo
Dosud neznámý vandal v nočních hodinách na Severní Terase v ulici Krušnohorská na parkovišti prodejny poškrábal zaparkované vozidlo Š-Fabie. Po obou bocích způsobil dlouhé rýhy a majitel vznikla škoda kolem 35 tisíc korun.

Nenechávejte otevřená okna
Policisté radí všem občanům, aby při opuštění bytu nenechávali otevřená nezajištěná okna. O tom se přesvědčil i 32letý muž, kterému se díky pootevřenému oknu v přízemním bytu v ulici Vojanova dovnitř dostal zloděj a odcizil mu mobilní telefon a drobné osobní věci.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 20.4.2012
 

vytisknout  e-mailem