Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do rodinného domu

ÚSTÍ NAD LABEM - Za sedm měsíců letošního roku policisté evidují již 27 případů vloupání do rodinného domu. 

Dosud neznámý pachatel v průběhu noci vloupal do rodinného domu na Klíši. Využil pootevřeného okna ve sklepě, který vnikl do přízemí a v kuchyni odcizil mobilní telefon, v obývacím pokoji televizor a finanční hotovost. Majiteli tak způsobil škodu kolem 31 tisíc korun.
 
Sklepní zloděj
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 24letému muži z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškození cizí věci. Podezřelý se v průběhu  14 dnů vloupal zhruba do dvou desítek sklepních kójí, ze kterých odcizil vše, co se mu hodilo. Větší škodu ale způsobil spíš při vloupání do těchto prostor, než samotnými krádežemi věcí. Celková způsobená Škoda se pohybuje kolem 19 tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
Do batohu si naskládal baterky
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který včera kolem čtvrté hodiny odpoledne si na prodejní ploše obchodního domu do svého batohu naskládal desítky tužkových baterií v hodnotě kolem 8 tisíc korun. Ve chvíli, kdy chtěl bez zaplacení projít pokladnou, tak se zpustil bezpečnostní rám. Zloděj se zalekl, batoh sundal,  odhodil a rychle z místa utekl.
 
Ústí nad Labem 20.8.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem