Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vloupání do specializované prodejny v Jičíně

JIČÍNSKO – Předmětem zájmu se stalo horské jízdní kolo. 

Ilustrační fotoIlustrační fotoV pátek 4. ledna krátce po páté hodině ranní oznámil na tísňovou linku třiapadesátiletý majitel obchodu s jízdními koly v Jičíně, že přesně v nezjištěné době v časných ranních hodinách došlo k vloupání do jeho obchodu.

Neznámý provinilec měl rozbít skleněnou výlohu a odcizit nové horské jízdní kolo značky 4E Hazard. Celková škoda je předběžně vyčíslena na částku kolem 40 tisíc korun.

Svým jednáním se tak měl hříšník dopustit přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci, za což mu v případě dopadení a prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

I v souvislosti s uvedeným případem policisté opětovně upozorňují a tímto zároveň prosí všechny spoluobčany a případné svědky jakékoliv trestné činnosti, aby neprodleně kontaktovali bezplatnou tísňovou telefonní linku na čísle 158.

Jen včasné, bezprostřední a řádné předání informací o páchaném protiprávním jednání zvyšuje policistům a policistkám šanci dopadnout možného pachatele přímo na místě činu. Děkujeme.

nprap. Aleš Brendl
04. ledna 2019; 12:10

vytisknout  e-mailem