Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do vozidel

Policisté zaznamenali další 4 případy 

Po rozbití skleněné výplně levých zadních dveří vnikl v pátek 2. dubna 2010 v době od 16:30 do 17:00 hodin neznámý pachatel do osobního vozidla Ford Fiesta, zaparkovaného na parkovišti před hřbitovem v domažlické Chrastavické ulici. Následně z něj odcizil kabelku s mobilním telefonem, klíči, spínačem k alarmu, dioptrickými brýlemi a s peněženkou s finanční hotovostí 1700 korun, platební kartou a osobními doklady. Poškození vyčíslili škodu na 8 500 korun. Případem se zabývají a po pachateli krádeže pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

 

Pouhých 10 minut stačilo v neděli odpoledne neznámému pachateli, aby na parkovišti před hřbitovem v domažlické Chrastavické ulici rozbil levé zadní okno  u zaparkovaného osobního vozidla zn. Škoda Fabia a odcizil z něj věci v hodnotě 18 000 korun.  Poškozená tak i vlastní neopatrností přišla o tašku s notebookem a nabíječkou, svazek  klíčů, peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a bankovní kartou. Další škodu ve výši cca 4 000 korun způsobil pachatel poškozením okna.  Domažličtí policisté ve věci krádeže zahájili úkony trestního řízení, po neznámém pachateli intenzivně pátrají.

 

 

Po rozbití skleněné výplně pravých zadních dveří vnikl dne 4. dubna 2010 v době od 18:30 do 20:30 hodin neznámý pachatel do osobního vozidla Opel Astra, zaparkovaného na pozemní komunikaci vedoucí z obce Babylon směrem na obec Pec pod Čerchovem. Následně z vozidla odcizil tašku, dva svetry a přenosný počítač.  Poškozeným cizincům způsobil škodu cca 6 000 korun. Policisté z domažlického obvodního oddělení ve věci krádeže zahájili úkony trestního řízení a  po neznámém  pachateli intenzivně pátrají.

 

Včera v době od 15:00 do 16:36 hodin se neznámý pachatel po rozbití skleněné výplně pravých předních dveří vloupal do osobního vozidla Škoda Octavia, zaparkovaného před fotbalovým hřištěm v obci Klenčí pod Čechovem. Následně z něj odcizil  igelitovou tašku zn. Kenvelo, pánskou peněženku  s finanční hotovostí  11 600 korun, osobními doklady, platební a úvěrovou kartou a další doklady oblečení.  Poškozenému vznikla jeho jednáním škoda 17 100 korun.  Případem se zabývají a po pachateli krádeže pátrají policisté OOP Domažlice.

 

 

nprap. Vladislava Čejková

 

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem