Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vloupání do vozidel

Při vloupání do vozidel odcizil i tankovací kartu, na kterou následně nakupoval. 

Policisté z místního oddělení Hostivař vyšetřují případ vloupání do vozidel, která byla zaparkována v garážích v ulici Vladycká v Praze 10. Neznámý pachatel v noci ze 17. na 18. února na uvedené adrese z vozidla Škoda Octavia odcizil xenonové světlomety a z druhého vozidla BMW golfový vozík značky Bauer a tankovací kartu na benzínovou čerpací stanici. Na odcizenou tankovací kartu následně doposud neznámý muž učinil několik nákupů dálničních známek a tankování pohonných hmot na čerpacích stanicích v Praze 9 a 10, čímž způsobil škodu ve výši patnáct tisíc korun. Muže se podařilo zaznamenat na kamerové systémy a nyní po něm policisté pátrají, neboť je podezřelý z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ale také by mohl mít souvislost s výše popsaným vloupáním do motorových vozidel.
 
Za uvedené trestné činy hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětí svobody až na pět let, neboť vzniklá škoda přesahuje v součtu sto tisíc korun.
 
Jestliže muže na fotografii nebo videozáznamu poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158 nebo místní oddělení policie Hostivař.
 
por. Bc. Jan Daněk - 2. dubna 2013
Odkazy do noveho okna

Odcizený vozík.JPG

Odcizený vozík.JPG 

Detailní náhled

Podezřelý foto

Podezřelý foto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem