Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do vozidel

Napadeno několik automobilů 

Do policejních statistik rokycanské "autokriminality" přibylo během uplynulého víkendu několik případů vloupání do vozidla. Ještě během "pracovního" pátku rozbil v době od 11.50 do 14.50 hodin neznámý pachatel skleněnou výplň okna vozu značky BMW  v katastru obce Hůrky. V odstaveném voze si vyhlédl batoh, který si majitel odložil na zadní sedla. Kořistí pachatele se tak stalo oblečení uložené v batohu. V interiéru vozu ho však ještě "zlákaly"  finance. Přes dvěstě korun odcizil ze středového panelu mezi předními sedačkami. Vyčíslení škod tak překročilo čtyři tisíce korun.
Následující den -  21. srpna - pak bylo rokycanským policistům ohlášeno několik dalších vloupání do vozů, ke kterým mělo dojít v noci v ulici Družstevní v Rokycanech. Předmětem zájmu pachatele byla autorádia. Po překonání uzamčených dveří zde vnikl zatím anonymní zloděj do sedmi vozidel značek RENAULT, FIAT, ŠKODA a VW. Způsobené škody zjištěné během prvotního šetření, byly sečteny na více jak šest tisíc korun.
Šetřením popsaných případů se nyní zabývají policisté pořádkové služby z obvodního oddělení Rokycany, kteří jednání pachatele kvalifikovali jako přečin krádeže.

nprap. Bc. Jana Tomková
22.8.2011

vytisknout  e-mailem