Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do vozidel

Tábor – Další Citroen Jumper. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Tiskovým servisem ze dne 8. dubna 2018, viz.: http://www.policie.cz/clanek/vloupani-do-vozidla-242804.aspx , jsme informovali o krádeži vloupáním a poškození vozidla tovární značky Citroen Jumper, zaparkovaném v Leskovické ulici v Táboře.

V souvislosti s tímto případem šetří táborští policisté i další obdobný skutek, ke kterému došlo na parkovišti v ulici Budovatelů v Táboře. Stát se měl rovněž v nočních hodinách ze 4. na 5. dubna 2018 a napadena byla opět nákladní dodávka tovární značky Citroen Jumper. V tomto případě se pachatel pokusil vypáčit dveře nákladového prostoru, což se mu ale nepodařilo. I tak majiteli způsobil hmotnou škodu ve výši odhadem 6 000 korun.

Žádáme tímto každého, kdo by měl k objasnění i tohoto případu jakoukoliv důvodnou informaci, aby ji předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonním čísle 974 238 700.

Opětovně tímto připomínáme množící se případy krádeží vloupáním do vozidel a žádáme nejen majitele aut, aby této problematice věnovali zvýšenou pozornost. Jakékoliv důvodné poznatky k výskytu zlodějů u vozidel sdělte prosím neprodleně policistům cestou linky číslo 158. Děkujeme. por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

10. dubna 2018

vytisknout  e-mailem