Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Vloupání do vozidel

PŘEROV - Z jednoho auta zmizely peníze, ze druhého autorádio a benzin. Třetí vozidlo zmizelo i s dětským kočárkem.  

Ze spáchání přečinu krádež je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se v noci z neděle na pondělí vloupal do vozidla BMW, které bylo zaparkované na Sušilově ulici v Přerově. Rozbil na něm okno a ze středového panelu odcizil zde ponechaných 300 korun. Škoda poškozením byla vyčíslena na 2 500 korun, odcizením na 300 korun.
 
Někdy v čase od 27.12.2014 do 29.12.2014 došlo ke vloupání do vozidla Škoda Felicia, které bylo zaparkované na ulici 1. Května v Přerově. Zatím neznámý pachatel do vozidla vnikl po poškození dveří a odcizil z něj zabudované autorádio zn. JVC a z palivové nádrže odčerpal 30 litrů benzínu. Majiteli způsobil celkovou škodu za 6 500 korun. V případě zjištění pachatele mu za přečin krádež hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
V pondělí 29. prosince v ranních hodinách došlo v Přerově ke krádeži vozidla. Zatím neznámý pachatel odcizil vozidlo Ford Mondeo, které bylo zaparkované na ul. Jižní čtvrť. Ve vozidle se nacházel dětský kočárek, taška s penězi a kapesním nožem. Celková škoda byla vyčíslena na 105 000 korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Po vozidle i pachateli pátrají.
 

por. Mgr. Irena Urbánková

30.12.2014

vytisknout  e-mailem