Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání do vozidel

Na Chebsku  

za uplynulý víkend přijali policisté oznámení o vloupání do osobních vozidel a restaurace ve Františkových Lázních.
V Chebu se dosud neznámý pachatel vloupal do osobního vozidla, které bylo zaparkované před domem v obci Dolní Žandov Salajna. Do vozidla vnikl pachatel násilím. Ke škodě majitele odcizil z vozidla peněženku s osobními doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Celkovou škodu způsobil ve výši 4 350 Kč.
V Chebu v zadním traktu domu v ulici Evropská vnikl násilím do vozidla pachatel, který odcizil ke škodě majitele péřovou bundu, oboustrannou čepici, látkovou tašku přes rameno, ve které měl majitel trička, spodní prádlo a parfém. Nahlášená škoda je ve výši 17 900Kč.
To, že není auto trezor se přesvědčil také majitel vozidla Š Octávia. Vozidlo zaparkoval v zadním traktu ulic Evropská-Svobody. Pachatel vnikl do vozidla násilím a odcizil ke škodě majitele plastové pouzdro s osobními doklady poškozeného, mobilní telefon, auto vysavač a vrchní část kulečníkového tága. Škoda je nahlášena ve výši 5 600Kč.
Dámskou kabelku odcizil pachatel z vozidla zaparkovaného v ulici Palackého v Chebu. Poškozená nechala kabelku přes noc ve vozidle. S kabelkou zmizely i peníze. Škoda je nahlášena ve výši 3 000Kč.
Do restaurace v Americké ulici ve Františkových Lázních se vloupal pachatel násilím. Odcizil zde dalekohled, krabičku cigaret, sadu příborů, balíček první pomoci. Nejvyšší škoda je na zařízení. Celkovou škodu nahlásil majitel ve výši 9 600Kč.

vytisknout  e-mailem