Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupání do vozidel

JIHLAVSKO: Z automobilů zmizelo autorádio, taška i peněženka 

V pondělí 23. dubna odcizil neznámý pachatel po půl jedenácté dopoledne věci z vozidla VW Golf, které stálo na parkovišti u firmy na ulici U Hřbitova v Jihlavě. Automobil byl odemčený. Pachatel této situace využil a během několika minut z něho odcizil černou diplomatickou tašku, ve které byl uložen digitální fotoaparát, laserový dálkoměr a další věci. Krádeží způsobil pachatel škodu devět tisíc korun. 
Ve stejný den se neznámý pachatel v době mezi sedmou hodinou ráno a pátou večer vloupal do vozidla Škoda Octavia zaparkovaného na ulici Fritzova v Jihlavě. Z automobilu odcizil autorádio s CD přehrávačem v hodnotě patnáct tisíc korun.
Oba případy policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 
K vloupání do vozidla došlo také v době od čtvrtečního večera 19. dubna do pátečního rána v Lukách nad Jihlavou. Automobil Ford Focus stál zaparkovaný před domem na ulici Horní. Pachatel se po páčení zámku a rozbití skleněné výplně okna dveří dostal do vozidla, ze kterého odcizil pánskou peněženku s osobními doklady, finanční hotovostí a platební kartou. Krádeží vznikla majiteli škoda téměř tři tisíce korun. Poškozením vozidla způsobil pachatel škodu přibližně tři tisíce korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
24. dubna 2012

vytisknout  e-mailem