Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do vozidel

Zloděje upoutala navigace (hl. schránka 974 237 116)  

Ve Strakonicích vykradl přes noc na 23.8.2008 neznámý pachatel dvě zaparkovaná vozidla. U obou vozidel pachatel rozbil trojúhelníkové okénko, aby se dostal do interiéru vozidla.
  V ulici Boubínská, u penzionu Hanka, vnikl do vozidla zn. Chevrolet Spark, ze kterého odcizil navigaci MIO  PDA s držákem a  nabíječkou a dále přehrávač MP 3 s USB  kabelem. Majitelce tak vznikla škoda v celkové výši 12 000 korun.
  Na parkovišti  v ulici Spojařů si zase pachatel vyhlédl vůz značky Toyota Corolla  Verso, černé barvy, které pouze prohledal. Z vozidla se nic neztratilo, pouze škoda na rozbitém trojúhelníkovém okénku činí 6 000 korun.

K dalšímu vykradenému vozidlu byli policisté přivoláni následující den v Blatné.  Přes noc na 24.8.2008 se neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného vozidla MERCEDES, zaparkovaného v Blatné v ul. T. G. Masaryka.   Pachatel nezjištěným předmětem rozbil  skleněnou výplň dveří spolujezdce a z vozidla odcizil digitální navigaci v hodnotě 6 800 korun. Škoda na rozbitém skle je vyčíslena na 15 000 korun.

vytisknout  e-mailem