Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání do vozidel

Auto není trezor  

Pozor nejen na kapsáře, ale také na ty, kteří vykrádají auta by si měl dát každý. V Sokolově, na jedné ulici, během jedné noci, se neznámý pachatel vloupal do tří osobních vozidel. Z vozidla VW Caddy, do kterého vnikl násilím, odcizil ze zavazadlového prostrou z uzamčené skříňky osm telefonních přístrojů, čtyři sady přehrávačů signálu, vrtací kladivo a další věci, vše v hodnotě 36 000Kč.
Ve stejnou dobu na stejném místě se vloupal pachatel do vozidla Fiat Ducato, které prohledal, prořezal těsnící gumy u dveří, nic však neodcizil. Přestože se poškozenému nic neztratilo, zanechal pachatel po sobě škodu za 4 000Kč.
Ve stejnou dobu na stejném místě se násilím vloupal pachatel do osobních vozidla Mitsubishi, které zaparkoval majitel u místní restaurace. Zloděj odcizil autorádio, dálkové ovládání k autorádiu, vnikl také do zavazadlového prostoru, z kterého odcizil zesilovač. majiteli způsobil škodu za 12 000Kč.
V Kynšperku se během včerejší noci ze dne 15. na 16.12.2009 vloupal pachatel do osobního vozidla zn. Citroen. Ke škodě majitele odcizil autorádio v hodnotě 1 000Kč. Škoda na vozidle je také 1 000Kč.
 

vytisknout  e-mailem