Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání do vozidel

Auto není trezor  

V Ondříčkově ulici v Karlových Varech došlo k vloupání do osobního vozidla, které zde majitel zaparkoval v sedm hodin večer, dne 21.8.2010. Za hodinu majitel zjistil, že se mu neznámý pachatel násilím vloupal do vozidla. Pachatele přilákala cestovní taška, kterou poškozený nechal na viditelném místě ve vozidle. Nahlášená škoda za odcizenou tašku s oblečením je vyšší 6 000,-Kč.
 
V Jáchymově násilím vnikl do osobního vozidla neznámý pachatel dne 22.8.2010, odpoledne v půl páté. Muž z Prahy nechal na necelou hodinu bez dozoru své vozidlo na parkovišti - Důl Svornosti. Pachatel do vozidla vnikl násilím a ze zavazadlového prostoru odcizil Notebook, značkové oblečení a parfémy, vše v hodnotě 45 000,-Kč.
 
Třetí případ vloupání do osobního vozidla se stal v Karlových Varech u mostu 11.listopadu. Do vozidla Fiat násilím vnikl neznámý pachatel, který z vozu odcizil notebook, náhradní zdroj, záložní disk, látkový batoh, digitální kameru v látkovém pouzdře, různé oděvní svršky a další věci. Vše v hodnotě vyšší 43 000,-Kč. Muž z Českých Budějovic své vozidlo zaparkoval hodinu před polednem, zloději stačila k vloupání a krádeži necelá hodina.    

por.PhDr.Papežová Zdeňka
23.8.2010

vytisknout  e-mailem