Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do vozidel na Hořovicku

BEROUNSKO – Jakékoliv věci ve vozidlech se stávají terčem zlodějů. 

Hned dvě zaparkovaná vozidla se stala terčem útoku neznámého pachatele, po kterém nyní pátrají policisté z Obvodního oddělení Hořovice.

 

K prvnímu případu vloupání do zaparkovaného vozidla došlo dne 13. 8. 2016 v době od 10:30 hod. do 12:20 hod. v k. o. Olešná, na křižovatce Cheznovice x Těně, na silnici č. 117, kdy neznámý pachatel rozbil zadní okno zavazadlového prostoru u motorového vozidla tovární značky Ford Mondeo. Z něj následně odcizil dvě sportovní tašky s oblečením a mobilním telefonem značky Nokia. Celková způsobená škoda, která majiteli automobilu vznikla, byla vyčíslena na částku 25.860,-Kč.

 

Druhý případ byl zaznamenán téhož dne 13. 8. 2016 v době od 09:15 hod. do 12:15 hod. v k. o. Zaječov na křižovatce Kvaň x CHKO Brdy, kde neznámý pachatel rozbil levé přední okno, zde zaparkovaného motorového vozidla tovární značky Mercedes E 200. Následně ze dveří řidiče odcizil peněženku s platební kartou a osobními doklady. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 6.300,-Kč.

 

Policisté nyní zjišťují, zda má tyto případy na svědomí jen jeden pachatel. Po jeho totožnosti pátrají a přivítají jakékoliv informace související s objasněním těchto případů na tel. 974 872 710.

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
15. srpna 2016

vytisknout  e-mailem