Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do vozidla

České Budějovice – Krádež nářadí značky Hilti. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději, který v době od sedmé hodiny večerní středy dne 27. září do osmé hodiny ranní včerejšího dne, tedy čtvrtku dne 28. září 2017, vnikl do nákladového prostoru dodávkového vozidla tovární značky Iveco Daily, bílé barvy, zaparkovaného před domem číslo 2 v ulici Šípková v Českých Budějovicích. Uvnitř odcizil nářadí značky Hilti, uložené v červených plastových kufrech, a to dvě aku vrtačky, příklepovou vrtačku, nárazový utahovák a úhlovou brusku. Navíc přibral i sadu gola klíčů značky Vigor, uloženou v černém plastovém kufru. Poškozená firma odhadla svou škodu na částku 100 000 korun. Případ šetří policisté místně příslušného českobudějovického obvodního oddělení Čtyři Dvory.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění uvedeného skutku poskytnout jakoukoliv důvodnou informaci, a to jak k výskytu podezřelé osoby či osob, případně vozidla na místě činu, tak rovněž k podezřelé nabídce prodeje uvedeného nářadí, aby tyto poznatky předal policistům na jejich služebně v ulici M. Chlajna 45 v Českých Budějovicích či telefonní lince 974 226 720. Děkujeme.

Nejedná se o ojedinělý případ. Na uvedenou trestnou činnost řemeslníky opětovně upozorňujeme a připomínáme, že „Auto není trezor“.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

29. září 2017

vytisknout  e-mailem