Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do vozidla v ulici Červené Vršky na parkovišti před prodejnou

BENEŠOVSKO - Neviděli jste podezřelou osobu? Policisté uvítají jakékoliv důležité informace. 

Policisté z Obvodního oddělení Benešov se od konce měsíce června zabývají případem vloupání do osobního vozidla, které stálo zaparkované na parkovišti před obchodem v ulici Červené Vršky v Benešově.

V době od 14:15 do 15:00 hodin dne 25. června 2022 se tam neznámý pachatel vloupal do vozidla Škoda Citigo, zatím co jeho majitel nakupoval.

Rozbitím zadního okna se dostal do prostor kufru, kde odcizil tašku s tabletem a kabelku s doklady, platební kartou a mobilním telefonem. Celková škoda na poškození rozbitého skla a odcizených věcech se vyšplhala téměř na 30 tisíc korun.

Policisté na místě zajistili veškeré stopy a po pachateli pátrají. Vzhledem k tomu, že se celá věc odehrála v denní době a v době, kdy se na parkovišti pohybovalo větší množství osob policisté věří, že si někdo pachatele mohl všimnout.

Žádáme všechny, kteří se ve výše zmíněné době a čase na parkovišti před obchodním domem pohybovali a všimli si podezřelé osoby u zmíněného vozidla, nebo mají jakékoliv poznatky, které by policistům mohli pomoci při pátrání, aby se policistům ozvali na linku 158 a nebo přímo benešovským policistům na tel. číslo 974 871 700.
Za pomoc děkujeme.

Za krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí pachateli až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
12. července 2022

Odkazy do noveho okna

poškozené auto

poškozené auto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem