Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do zahradnického domku a stodoly v obci Samopše

Kutnohorsko - Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. 

Dosud neznámý  pachatel v obci Samopše v době od 28. září 2020 do 3. října 2020 vstoupil na neoplocený volně přístupný pozemek, kde vypáčil  vchodové dveře do zahradnického domku.  Vevnitř vše prohledal a odcizil ALU 3m žebřík a místo opustil. Celková způsobená škoda je kolem 4tisíc korun.

V době od dne 29. září 2020 do 1. října 2020 v obci Samopše dosud neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek u domu, kde u starého chlívku poškodil vstupní dveře. Následně z vnitřních prostor chlívku ze staré skříně odcizil 5 kusů šroubováků a jedny kleště. Dále poškodil oko petlice na vstupních dveřích do stodoly, kam vnikl a zde nic neodcizil. Celková způsobená škoda je 1.100,-Kč. 

V třetím případě v době od dne 26. září 2020 do dne 1. října 2020 dosud neznámý pachatel na blíže nezjištěném místě překonal kompletní oplocení pozemku rekreační chaty v obci Samopše. Kde z boční části nemovitosti směrem do zahrady strhl 8 metrů měděného oplechování střechy o síle 1mm, ze kterého následně 5 metrů odcizil. Uvedeným jednáním vznikla škoda ve výši 4tisíce korun. K vloupání do vnitřních prostor chaty nedošlo.

Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k těmto případům, nechť se obrátí na policejní oddělení v Uhlířských Janovicích nebo na telefon 974 875 720 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí 
P ČR Kutná Hora 
5. října 2020

vytisknout  e-mailem