Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání , krádež na osobě, sprejerství

Pachatelé dopadeni 

Majitelé zahradních chatek v kolonii 1. v Ostrově nahlásili vloupání. Neznámý pachatel se během čtyř dnů od 10.3. do 14.3.2010 vloupal do osmi zahradních chatek v kolonii. Ostrovští policisté pachatele dopadli a zjistili, že se jedná o podezřelého muže z Ostrova. Podezřelý odcizil z chatek nejen potraviny a nářadí, ale také foukací harmoniku, tři kusy robertků pro ženy, čistící prostředky, svítilnu, nepohrdl naučnými časopisy, knihami psanými v esperantu. Z chatek odnesl dále froté osušky, spací pytle, campingové příbory, rádia, kleště a další věci v hodnotě 15 200 Kč. V jedné z chatek odcizené věci soustředil a v této chatce tři noci přespával. Policisté pachatele dopadli a zahájili proti němu trestní stíhání ve zkráceném přípravném řízení.
 
Žena, která loni v červnu v Karlových Varech okradla 72letou ženu na Sokolovské ulici byla dopadena a usvědčena z krádeže. Loni 23.června na Sokolovské ulici přistoupila podezřelá ke starší ženě, která stála na zastávce autobusu u Pivovaru. Nabízela ke koupi parfémy, když žena vyndala z kabelky peněženku, aby si zboží koupila, podezřelá jí měla z ruky peněženku vytrhnout a sebrat peníze. Pak peněženku užaslé ženě vrátila zpět do kabelky a odjela autobusem na neznámé místo. Když policisté pachatelku dopadli, poškozená ji označila za osobu, která se krádeže dopustila.
Proti podezřelé bylo zahájeno trestní stíhání ve zkráceném přípravném řízení.
 
Policejní komisař zahájil trestní stíhání proti 31letému muži ze Sokolova. Byl usvědčen z toho, že v pondělí dne 22.3.2010, kolem 13,10 hodiny, postříkal stěnu u železniční tratě pod Ostrovským mostem v Karlových Varech, nábř. Palacha. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 10 000Kč. Proti podezřelému bylo zahájeno trestní stíhání ve zkráceném přípravném řízení.
 

vytisknout  e-mailem