Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vniknul do uzamčeného vozidla

KARLOVARSKO – Policisté muže ihned zadrželi. 

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže pětačtyřicetiletému muži z Karlových Varů. 

Podezřelý muž měl v úterý 21. května letošního roku krátce před osmnáctou hodinou procházet ulicemi v Karlových Varech. V ulici Bělehradská si všimnul zaparkovaného a uzamčeného osobního vozidla značky Seat, u kterého poškodil boční okno. Následně do vozidla vniknul a odcizil z něj například oblečení, batoh, nebo příslušenství k mobilnímu telefonu. Tohoto jednání si všimnul svědek, který celou věc oznámil na linku 158, kde policistům podezřelou osobu popsal. 

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město tak začali po muži okamžitě pátrat. Policisté si přibližně o pět minut později všimli u vlakového nádraží osoby odpovídající popisu. Když si jich podezřelý muž všimnul, začal utíkat, přičemž pod jedno z vozidel schoval tašku s odcizenými věcmi. Policisté ale muže ihned zadrželi, a o pár minut později nalezli tašku s odcizenými věcmi. 

Policisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl pětačtyřicetiletý muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen. 

nprap. Jan Bílek
27.5.2024

vytisknout  e-mailem