Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vodáci pod dohledem policistů

KLATOVSKO - V průběhu letních měsíců se mohli vodáci setkat s policisty, kteří dohlíželi v blízkosti vodních toků na veřejný pořádek. 

Policisté se v rámci kontrolní činnosti orientovali na kontrolu vodáků, vůdců malých plavidel a zda se nedopouští přestupkového jednání.

Na Sušicku a Horažďovicku se policisté z obvodních oddělení zaměřili na vodní cestu konkrétně na řeku Otavu. Kontrolovali vodácká tábořiště a autokempy na teritoriu oddělení např. v Anníně, Novém Městečku, Dobršíně, Sušici, Horažďovicích, Žichovicích a Čepicích.

Bezpečnostní opatření proběhlo v uvedených lokalitách v letošních letních měsících několikrát. Policisté v rámci výkonu služby opakovaně kontrolují uvedená místa i v rámci zajištění veřejného pořádku a předcházení majetkové trestné činnosti.

Policista z oddělení tisku a prevence předávala vodákům plastová ochranná pouzdra k uložení dokladů nebo mobilních telefonů. Dále policisté předávali brožurku s názvem „Bezpečně na vodě“ s různými upozorněními při pohybu na vodních tocích.

nprap. Ladmanová Dana

28. srpna 2020 

Odkazy do noveho okna

Voda Hd-3

Voda Hd-3 

Detailní náhled

Voda HD -1

Voda HD -1 

Detailní náhled

Voda Hd-2

Voda Hd-2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem