Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vojenský prostor Hradiště

KARLOVY VARY - V nočních hodinách začala nepovolená hudební produkce. 

V nočních hodinách ve vojenském prostoru Hradiště na rozhraní Karlovarského a Ústeckého kraje, začala nepovolená hudební produkce šesti sound systému. Od nočních hodin do současnosti se na místě nachází cca 1000 osob, 200 vozidel a další najíždějí, jedná se zejména o cizince, Němce, Italy, Španěly, Francouze, Holanďany, Belgičany, ale také Čechy.
 
Vedení vojenského újezdu Hradiště, rozhodlo, že pokud nedojde k páchání trestné činnosti ze strany účastníků hudební produkce, bude tato nepovolená akce z jejich strany tolerována. Policisté z Karlovarského a Ústeckého kraje společně s hasiči Karlovarského kraje, vojenskou policií, budou zabezpečovat dohled nad veřejným pořádkem a působit tak preventivně před pácháním trestné činnosti.
 
Dodatek: Policisté kontrolují přijíždějící i odjíždějící řidiče, zda nejsou pod vlivem alkoholu nebo omamných a psychotropních látek. Samozřejmostí je také kontrola všech osob ve vozidle, při které policisté zjišťují, zda se zde nenachází hledané osoby. Účastníci této produkce také mohou tyto policisty požádat o provedení orientační dechové zkoušky na alkohol před odjezdem. Dále hlídky pokračují v dohledu nad veřejným pořádkem v místě konání hudební produkce, která probíhá ze strany účastníků bez narušení veřejného pořádku.
 
por. Ing. Pavel Valenta
03.08.2013

vytisknout  e-mailem