Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vozidla terčem zloděje

HAVLÍČKOBRODSKO - Zmizely navigace, kabelky i oblečení 

V noci ze čtvrtka na pátek 28.5. se neznámý pachatel vloupal do nákladního vozidla zn. Iveco, zaparkovaného na volném prostranství u vjezdu do bývalého zemědělského družstva v obci Příjemky. Kabinu prohledal a odcizil navigaci s držákem a dále sportovní tašku s oblečením. Poškozený majitel škodu vyčíslil na více jak 17.000 Kč.
 
K dalšímu vloupání do vozidla došlo v noci z pátku na sobotu 29.5. v obci Poděbaby. Neznámý pachatel se vloupal do osobního vozidla Peugeot 407, zaparkovaného na zahradě u domu v uvedené obci. Z vozidla následně odcizil notebook, peněženku s  finanční hotovostí a doklady, koženou bundu a navigaci. Poškozené majitelce způsobil škodu ve výši nejméně 50.000 Kč.
 
Patnáct minut stačilo neznámému k vloupání do osobního vozidla Škoda Felicia v obci Maleč. V sobotu 29.5. v době mezi 17.15 a 17.30 hod. rozbil okno předních dveří, vnikl do vozidla, které bylo zaparkované na odstavené ploše před hřbitovem a odcizil z něj černou kabelku s peněženkou, doklady a dioptrickými brýlemi. Poškozeným způsobil škodu za více jak 7.000 Kč.
 
Na parkovišti u hřbitova v obci Horní Studenec došlo k vloupání do osobního vozidla Peugeot 406. V neděli 30.5. okolo desáté hodiny dopolední se neznámý pachatel vloupal do uvedeného vozidla, ze kterého odcizil dámskou kabelku s osobními doklady a platební kartou. Škoda byla vyčíslena na více jak 4.000 Kč.

vytisknout  e-mailem