Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vozidlo zůstalo zaklíněné pod mostem

TŘEBÍČSKO: Při další dopravní nehodě se zranily dvě dívky 

Ve středu 10. dubna jel po deváté hodině dopoledne řidič nákladního vozidla Iveco po ulici Znojemská v Třebíči. Nerespektoval dopravní značku zakazující vjezd vozidel, jejichž výška přesahuje tři metry, a horní částí vozidla zachytil o kovovou konstrukci železničního mostu. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda šedesát tisíc korun. Padesátiletému řidiči nákladního vozidla policisté za spáchaný dopravní přestupek uložili blokovou pokutu.
Vozidlo zůstalo po nehodě pod mostem zaklíněné. Provoz na místě řídili policisté a strážníci městské policie kyvadlově volným jízdním pruhem pro osobní vozidla. Nákladní vozidla a autobusy odkláněli na objízdné trasy. Provoz se podařilo plně obnovit po jedenácté hodině dopoledne.
 
V úterý 9. dubna havaroval v obci Udeřice osmnáctiletý řidič vozidla Škoda, při nehodě se zranily dvě spolujezdkyně. Řidič jel před osmou hodinou večer ve směru jízdy na obec Bačice. Na kraji obce vjel s vozidlem na krajnici, poté strhnul řízení do protisměru, kde dostal smyk a následně s automobilem havaroval v silničním příkopu. Při dopravní nehodě se ve vozidle zranily dvě spolucestující ve věku osmnáct a sedmnáct let. Obě dívky byly převezeny na ošetření do třebíčské nemocnice. Na vozidle vznikla při nehodě škoda přibližně čtyřicet tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidiče požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
11. dubna 2013  

vytisknout  e-mailem